Billigere sol?

SolferieJa, det er faktisk mulig å gjøre feriene dine mye billigere, enten du reiser i sesong eller utenfor. Her er triksene!

Hvem av oss drømmer ikke om å gjøre vinteren kortere med en spennende sydentur? Eller å kose seg med venner og familie langs bassengkantene på sommeren? Det som er så dumt er at det koster ofte skjorta. Spesielt om man skal ta de lette løsningene og reise gjennom reisebyråer. Ikke noe vondt om dem, de har masse spennende på plakaten, men man kan spare en del på å arrangere sine egne reiser. Så hvordan kan du spare penger på og til reisen?

Spar på selve reisen

Ved å bestille hotell og reise uavhengig av hverandre kan du ofte spare gode penger. Spesielt om du bruker rabattkoder fra for eksempel http://www.rabattkodnorge.com/hotels-rabattkode.html og da kan du kan spare mange prosent på ditt opphold.

Spar på utstyr til reisen

Det er ikke bare reise og opphold som kan koste mye. Som regel trenger man nytt utstyr til reisen også. Kanskje trenger du noe nytt å pakke i, en ny strandveske eller badedrakt? Da kan du faktisk kjøpe dette billig ved å bruke rabattkoder fra for eksempel http://www.rabattkodnorge.com/nelly-rabattkode.html.

Ved å bruke denne rabattkoden gjennom hele året, kan du faktisk spare nok til en spennende reise, ettersom du får store prosent avslag på kleshandelen til deg og kanskje resten av familien. Ved å holde deg oppdatert på tilbudene fra disse sidene og kombinere det med rabattkuponger så vil du få veldig gode avslag som vil gi deg ekstremt lave priser på alt du trenger av klær, sko, vesker og tilbehør.

Solkremer?

Solkremer er det som regel vanskelig å spare på, men mange apotek har som regel gode kampanjer når sommeren setter i gang for alvor. Ellers kan du også prøve deg på nettet.

Bestselgere som Nivea Sun Lotion og Nivea Sun Kids Swim and Play er blant testens tapere sammen med blant annet Garnier Ambre Solaire Light and Silky og Hawaiian Tropic. Disse kremene inneholder hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til andre kjemikalier som gir grunn til bekymring.

Blant vinnerne er Cliniderm Sun Lotion, Vita Harmoni, Cosmica  Extra Light Sun lotion og Dermica Kids Solspray. Disse kommer ut på «grønt» på alle kriteriene.