Norge på budsjett

Tenk, det er faktisk mulig å få billig ferie i Norge også!

For mange turister fremstår Norge som et veldig dyrt land. Derfor er en av de beste tingene man kan tipse turister om, hvordan de kan få et billigere opphold i Norge.

Billig reise

Om man vet hvor man skal lete, kan man finne billige billetter til og fra Norge også. Man kan også finne veldig billige billetter på reiser innenfor Norge. Det finnes mange billige måter man kan ta seg fra sted til sted, enten man foretrekker fly, buss, bil eller båt.

Billig hotell

Ved å lete på sider som for eksempel Hotelloslo vil det være mulig å finne gode avtaler på hotell i Oslo. Oslo er jo ansett som en av de dyreste byene i verden, derfor er det greit at man kan spare på noe når man skal være i byen.

Oslo havn

Unngå turistfeller

Ting som er beregnet for turister koster gjerne mer så om man kan gi turister tips om hva de kan gjøre for å spare penger på aktiviteter mens de er i Norge, så er jo det svært gunstig for dem. La dem bruke penger tenker kanskje du, men ingenting er bedre enn at turister kommer hjem fra Norge med følelsen av å ha hatt en fantastisk tur, hvor de har spart mye penger i forhold til andre turister som har vært her.

Rektor Trond Blindheim på Marknadshøgskulen i Oslo skapte i fjor overskrifter då han på eigen hand kåra Fisketorget til Noregs største turistfelle. Men kva er det eigentleg for noko?

– Ei turistfelle er noko som er konstruert meir for turistar enn lokalbefolkning. Dersom 60 prosent eller fleire av de besøkjande er turistar, så er det ikkje autentisk lenger. Det blir ikkje lenger ei oppleving av det lokale. Det er nærast ein sånn Gran Canaria-stad. Samtidig er prisane gjerne ekstremt høge. Og så er staden gjerne konstruert for eit eingongsbesøk.

Det er mange faktorer som spiller inn når man skal ha en skikkelig fin reise. Vi kan hjelpe dere!