Opplev Karibien fra en seilbåt

Karibien er for mange et sted som bare finnes i eventyr. De aller fleste har sett bilder av de flotte strendene og det klare, turkise vannet som er å finne der. Det som er det beste med dette, er at Karibien faktisk finnes, og det er ikke så altfor langt unna. Det er også blitt åpnet for mange måter å reise til Karibien på, og ikke minst er det mange måter å se Karibien på.

For de som er glad i å være ute på havet, så er trolig en seilferie i Karibien en drøm som går i oppfyllelse. Hvis sommerferien ikke er bestilt enda, så er det bare å bestille seiling i Karibien. Det er mulig å bestille seilferie gjennom flere ulike selskaper, og det gjelder å sjekke hva som er inkludert i prisen. Ting som frokost og middag er greie å ha med i prisen man betaler. Det er også lurt å sjekke ut hvor lenge seilturen varer, og ikke minst at det er plass til alle som skal være med i reisefølget.

Strand og hav i Karibien

Reisedokumenter i orden

En annen ting som kan være greit å sjekke, er at flybillettene og eventuelle andre reisedokumenter er i orden. Da slipper man å oppleve det som Magne Vikse opplevde med sine flybilletter. Etter at han hadde bekreftet bestillingen, oppdaget han at flybyttet hans ikke samsvarte med tiden, og at det rett og slett var umulig for han å rekke det flyet som han egentlig skulle reise videre med. Dette kan du lese mer om her:

Da Lufthansa bekreftet at de legger ned ruten mellom Stavanger og Frankfurt fra 25. oktober, fikk Vikse og kona nye billetter til Miami. Den nye ruten går via Oslo, og deretter videre til Frankfurt, hvor flyet til Miami går fra.

Aftenbladet har fått se billettinformasjonen som ble sendt Vikse på epost torsdag morgen, hvor det står at flyet fra Oslo til Frankfurt skal lande klokken 11.45. Problemet er at flyet til Miami går fra Frankfurt klokken 10 samme dag. I eposten understrekes det dessuten at reisende til USA bør være på flyplassen minst to timer før avreise på grunn av strengere sikkerhetskontroll enn til andre land.