Solferie eller utforske Bergen?

Vurderer du en liten reise?

Da kan det være greit å tenke litt utenfor boksen. Mange foretrekker å reise på solferie når de først skal på ferie. Men det finnes jo så mye spennende å utforske her i Norge!

Hva med en tur til Bergen?

Selvfølgelig er det alltid fristende med sol, basseng og strender. Men det er også noe som skal sies for det å oppdage nye sider ved eget land, eller gamle sider for den slags skyld. Bergen er en sånn by hvor nytt møter gammelt og du får det beste fra begge deler.

Bergen er en by hvor historien har satt sitt preg og den er full av historiske bygninger. Brygga i Bergen har for eksempel havnet på UNESCO sin verdensarv liste. Du kan faktisk bo midt på Brygga om du ønsker det!

Bergens hamn

Book hotell

Det finnes mange nettsteder hvor du kan booke billige hotellrom, men har de kunnskapen om områdene og hotellene som du trenger for å velge riktig hotell for deg? Nettsiden Hotell Bergen Sentrum er en side som har all kunnskap om Bergen lett tilgjengelig. Du finner dessuten informasjon om hvilke fasiliteter som er på de forskjellige hotellene. Vi har alle forskjellige behov og det beste er et hotell som dekker så mye som mulig, til så lav pris som mulig.

Hva kan du oppleve?

Det er klart at Bergen har visse utfordringer ettersom det ligger innimellom 7 fjell, noe som påvirker været i byen. Men du kan få vakre soldager i Bergen også, som du kan tilbringe på fjellene som er bare en kort tur fra sentrum, eller på Brygga med god mat og drikke om du vil.

Det finnes mange aktiviteter som kan engasjere folk i alle aldre. Det finnes mange spennende museum. Det finnes et fint Akvarium med masse fine dyr, deriblant en gjeng herlige pingviner.

Det finnes også mange spennende kulturarrangement i Bergen. Du kan ta en tur på Festningen hvor det stadig arrangeres flotte konserter og andre spennende ting. Er du glad i film, kan vi jo nevne flotte Bergen Internasjonale Filmfestival, også kalt BIFF.