Tilbring helgen i Oslo 

Oslo er hovedstaden i Norge, og byen oser av kultur og underholdning. Det er utrolig mye å gjøre i Oslo, uansett hva slags interesser man har.  

Når man skal besøke en ny by, så er det lurt å begynne med å bestille et hotellrom. Det er et veldig rikt utvalg av hoteller i Oslo, og det er mulig å finne noe innenfor alle slags prisklasser. Cochs Pensjonat er et godt alternativ til overnatting i Oslo. Pensjonatet tilbyr overnatting til en rimelig pris, og man vil befinne seg midt i sentrum når man overnatter der.

Den enkleste måten å komme seg rundt i Oslo på, er enten til fots eller med trikk eller T-bane. Uansett hvordan man reiser rundt i byen, så er det mye å se. En dag i Oslo kan blant annet inneholde:

  • museumsbesøk
  • avslapning i en av parkene
  • en bedre middag på en av Oslos restauranter
  • shopping
  • besøke operahuset
  • konserter

Tøyen Oslo

Det er ingen tvil om at Oslo har mye å by på, og en helg går fort unna når det er så mye å se. En solfylt dag kan gjerne fylles opp med grilling i en av Oslos mange flotte parker. Ønsker man å spise innendørs, så er det en mengde restauranter å velge mellom, og det er mulig å både finne enkel og billig mat, eller man kan oppleve en finere middag i storbyen. Dagene kan fylles opp med besøk til ulike museer som finnes i byen. Hvis man har med seg barn, så kan en tur til Teknisk Museum i Oslo virkelig anbefales. Det er også flere kunstmuseer i Oslo, og en tur opp på operataket er aldri å forakte. Oslo har en utrolig flott utsikt å by på, med både havutsikt og storbyutsikt. En god måte å avslutte en dag i Oslo på, er å få med seg en konsert. Både Rockefeller og Oslo Spektrum er kjent som gode arenaer for å få med seg en god konsert, og ikke rent sjelden dukker det opp noen kjente artister som skal spille på en av disse konsertarenaene i byen.