Over 300 opplevelsesgaver

Når solen skinner hjemme

Det er ikke alltid man trenger å reise til syden for å oppleve fint vær, det kan man også gjøre her hjemme!

Norge er preget av lange vintre og det betyr at mange av oss valfarter til varmere strøk når det blir for mye. Men skal vi dømme etter denne sommeren som av metrologene kalles den varmeste på 25 år, så er Norges klima i ferd med å endre seg. Det betyr lengre og varmere somre og vi nordmenn kan nyte vårt eget land desto mer. Ikke trenger det å koste en formue heller.

Du kan for eksempel kjøpe gavekort på spennende opplevelser i Norge gjennom youwish.no. På den måten kan du overaske noen du er glad i, eller du og dine venner kan benytte dere av gavekortordningene for å få litt billigere opplevelser. Det er også en mulighet til å få insporasjon til hva du faktisk kan finne på her i Norge på forskjellige områder.

Det er mulig å få gavekort på forskjellige ting som for eksempel kurs i matlaging. Kunne du for eksempel lære deg å lage tapas, eller italiensk mat? Er du derimot glad i litt ekstreme eventyr, så kan du kose deg med å leie spennende biler som ferrari eller porsche. Du kan ta en helikoptertur over Oslo eller byen du bor i.

Men er du glad i og nysgjerrig på den ville norska naturen, så kan du få fatt i spennende guidede turer til norsk villmark. Du kan dra på hvalsafari, bjørnesafari og elgsafari om du ønsker det. Du kan til og med tilbringe døgn ute i norsk villmark og oppleve den nroske naturens liv på natten, hvilket er ekstra spennende. Kanskje du til og med får se fri ulv, bjørn eller rev? Sjansen er også stor for møte med skogens konge, nemlig elgen.